Ons team

Het team van SportStroom

 

Robert den Ouden
Als algemeen bestuurder ben ik eindverantwoordelijk voor de energieke prestaties van ons team. Elke dag proberen we onze dienstverlening met 2% te verbeteren. Ik ben veel onderweg, want ik onderhoud de contacten met sportbonden, koepelorganisaties en toeleveranciers. En uiteraard kom ik veel bij sportverenigingen over de vloer. Al ruim 10 jaar loop ik rond in de wondere energiewereld. Ik vind het vooral leuk om structurele besparingen te realiseren, zowel in verbruik als in euro’s. Ook geef ik graag lezingen en workshops over duurzaam gedragsverandering. Als vader van 3 stoere zoontjes sta ik vaak langs het sportveld en word ik ingezet als taxichauffeur. Vroeger korfbalde ik, nu doe ik aan hardlopen, skiën en energie besparen. Ik heb ooit 1x aan een kaatswedstrijd deelgenomen, maar het grijpt me teveel aan om daar over te praten…
Hieke Veenstra
Ik behandel vragen over energie-inkoop, energiescans, subsidietrajecten en verzorg de facturering. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van projecten die SportStroom gezamenlijk met koepelorganisaties uitvoert. Sinds 4 jaar ben ik werkzaam bij SportStroom. Daarvoor ben ik diverse jaren werkzaam geweest als commercieel medewerker in de bouwsector. Ik vind het leuk om verenigingen te ondersteunen in het proces tot verduurzaming van hun accommodatie en hen te begeleiden bij het aanvragen van eventuele daarvoor beschikbare subsidies. Het is mooi om te zien hoe enthousiast mensen worden van energiebesparing. Als moeder van 3 jonge kinderen zit ik niet vaak stil. Zowel op school, als in de kerk, vind ik het leuk om actief iets te kunnen bijdragen. Vroeger heb ik geturnd en getennist, later gefitnest. Nu ga ik vooral wandelen en lees ik op z’n tijd een goed boek.
Elko Hamstra
In 2012 heb vanuit de opleiding Sportmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen een strategisch marketingplan opgesteld voor SportStroom. Deze stage beviel zo goed dat ik een jaar later ook mijn afstudeerstage binnen SportStroom heb afgerond. Na deze afstudeerstage ben ik gebleven als medewerker op de binnendienst en inmiddels ben ik sinds 2016 hoofd binnendienst. Richting de doelgroep vind ik het belangrijk dat er oprecht voordeel wordt geboden. Ik ben overtuigd van het voordeel dat SportStroom biedt en kom daarom met veel plezier in contact met onze deelnemers. Intern vind ik het belangrijk dat er met de collega’s een plezierig en efficiënt team wordt gevormd. Op sportief gebied ben ik in het nabije verleden actief geweest als voetbalspeler en jeugdtrainer. Tegenwoordig doe ik fanatiek aan fitness en hardlopen.
Jantine Nicolai
Ruim een jaar ben ik werkzaam bij SportStroom. Als allround binnendienstmedewerker voer ik allerlei soorten werkzaamheden uit zoals het beantwoorden van de mail, het maken van besparingsberekeningen maar ook het beantwoorden van de telefoon. Het geeft me voldoening om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het betaalbaar houden en verduurzamen van sportverenigingen door het leveren van groene energie. Voordat ik bij SportStroom aan de slag ging heb ik jaren bij de Rabobank gewerkt in diverse functies in de business to business markt. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de mountainbike en yoga mat te vinden en onderneem ik graag activiteiten met mijn zoon.
Jan Grondsma
Sinds begin 2016 werk ik met veel plezier als verenigingsadviseur bij SportStroom, ik houd mij bezig met het behoud van onze huidige deelnemers en het benaderen van nieuwe deelnemers. Omdat ik zelf een bestuurder ben geeft het mij een voldaan gevoel om bij andere verenigingen een besparing aan te bieden op hun energienota. Ik ben inmiddels 35 jaar bestuurder bij Rugby Club Drachten waarvan ik 18 jaar voorzitter ben geweest. Daarnaast train en coach ik al meer dan 18 jaar met veel plezier jeugd. SportStroom is sinds het seizoen 2016/2017 ook sponsor geworden van de jeugd van Rugby Club Drachten. De slogan “SportStroom kent alleen maar winnaars” die voorop het wedstrijdshirt gedrukt staat doet dan ook regelmatig van zich spreken.
Madelon Hendriks
Binnen SportStroom vervul ik met veel plezier twee functies. Zo werk ik op de binnendienst en verzorg ik de marketing. Ik heb een aantal jaar in Suriname gewoond en gewerkt en daar verrichte ik voor een Nederlands bedrijf marketingwerkzaamheden. Momenteel volleybal ik en volg ik danslessen. In het verleden was ik 4 avonden per week op de trampoline te vinden en ben ik Nederlands Kampioen synchroon springen geworden. Sporten vind ik belangrijk, vandaar dat ik graag mijn steentje bijdraag aan SportStroom zodat verenigingen kunnen besparen op energie en verenigingen kunnen blijven voortbestaan. Bij SportStroom vullen we als collega’s elkaar goed aan en gooien we tussen de middag graag een sportief dartpijltje.

Meer weten?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen