fbpx
Sluit ×

Energiescan sportverenigingen

De energiescan voor sportverenigingen van SportStroom

Energiekosten zijn een grote kostenpost voor sportverenigingen. Veelal gaat het om zo’n 10 tot 15% van de begroting. Structureel energie besparen is dan ook zeer wenselijk. Maar waar te beginnen? SportStroom ondersteunt u graag! Een prima vertrekpunt is onze energiescan voor sportverenigingen: een bouwkundig rapport dat klip en klaar in beeld brengt welke investeringen in energiebesparing zinvol zijn voor uw vereniging.

Concreet houdt dit in dat onze bouwkundig ingenieur bij u op locatie het energieverbruik van clubhuis en terrein in kaart brengt en analyseert.
Al tijdens deze schouw attendeert onze bouwkundige u op het laaghangende fruit: wat kunt u direct al doen aan energiebesparing zonder investering? U zult verrast zijn hoeveel energie bespaard kan worden door eenvoudige maatregelen te treffen die nauwelijks geld kosten.

Alle bevindingen worden vastgelegd in een leesbaar en begrijpelijk rapport dat concrete handvatten biedt om direct met energiebesparing aan de slag te gaan. Uiteraard worden de aanbevelingen in volgorde van haalbaarheid gepresenteerd. Daarnaast wordt duidelijk wat deze maatregelen kosten en welke besparing haalbaar is.

De resultaten van de energiescan voor sportverenigingen presenteren we in een rapport in een interactieve sessie aan uw bestuur en betrokken vrijwilligers van uw vereniging.

Erkend door Stichting Waarborgfonds Sport

Uiteraard voldoet onze energiescan aan de eisen die subsidieregelingen stellen. Bovendien is ons rapport erkend door Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) wat resulteert in het sneller afgeven van een borgstelling door Stichting Waarborgfonds Sport aan de bank die de financiering gaat verzorgen. U leest hier meer over op de pagina financiering.

 

Meer weten over de energiescan?

We ondersteunen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Meer weten over de energiescan?Contact opnemen