fbpx
Sluit ×

Ons Team

Ons Team

 

Elko Hamstra
Hoofd binnendienst

Maak kennis met Elko:

In 2012 heb vanuit de opleiding Sportmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen een strategisch marketingplan opgesteld voor SportStroom. Deze stage beviel zo goed dat ik een jaar later ook mijn afstudeerstage binnen SportStroom heb afgerond. Na deze afstudeerstage ben ik gebleven als medewerker op de binnendienst en inmiddels ben ik sinds 2016 hoofd binnendienst. Richting de doelgroep vind ik het belangrijk dat er oprecht voordeel wordt geboden. Ik ben overtuigd van het voordeel dat SportStroom biedt en kom daarom met veel plezier in contact met onze deelnemers.  Intern vind ik het belangrijk dat er met de collega’s een plezierig en efficiënt team wordt gevormd. Op sportief gebied ben ik in het nabije verleden actief geweest als voetbalspeler en jeugdtrainer. Tegenwoordig doe ik aan fanatiek aan fitness.

Hieke Boonstra
Binnendienst- en projectondersteuner

Maak kennis met Hieke:

Ik behandel vragen over energie-inkoop, energiescans en subsidietrajecten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van projecten die SportStroom gezamenlijk met koepelorganisaties uitvoert. Ook ben ik verantwoordelijk voor de facturering. Sinds 4 jaar ben ik werkzaam bij SportStroom. Daarvoor ben ik diverse jaren werkzaam geweest als commercieel medewerker in de bouwsector. Ik vind het leuk om verenigingen te ondersteunen in het proces tot verduurzaming van hun accommodatie en hen te begeleiden bij het aanvragen van eventuele daarvoor beschikbare subsidies. Het is mooi om te zien hoe enthousiast mensen worden van energiebesparing. Een goede backoffice is daarin een must. Daaraan draag ik graag mijn steentje bij! Als moeder van 3 jonge kinderen zit ik niet vaak stil J. Zowel op school, als in de kerk, ik vind het leuk actief om iets te kunnen bijdragen. Vroeger heb ik geturnd en getennist, later ben ik gaan fitnessen. Nu wandel ik vooral en lees op z’n tijd een goed boek.

 

Robert den Ouden
Algemeen bestuurder

Maak kennis met bestuurder Robert:

Als algemeen bestuurder ben ik eindverantwoordelijk voor de energieke prestaties van ons team. Elke dag proberen we onze dienstverlening met 2% te verbeteren. Ik ben veel onderweg, want ik onderhoud de contacten met sportbonden, koepelorganisaties en toeleveranciers. En uiteraard kom ik veel bij sportverenigingen over de vloer.
Al ruim 10 jaar loop ik rond in de wondere energiewereld. Ik vind het vooral leuk om structurele besparingen te realiseren, zowel in verbruik als in euro’s.
Ook geef ik graag lezingen en workshops over duurzaam gedragsverandering. Als vader van 3 stoere zoontjes sta ik vaak langs het sportveld en word ik ingezet als taxichauffeur.
Vroeger korfbalde ik, nu loop ik hard, ski ik en doe ik aan energie besparen. Ik heb ooit 1x aan een kaatswedstrijd deelgenomen, maar het grijpt me teveel aan daar over te praten…

Madelon Hendriks
Marketing Manager

Maak kennis met Madelon

Binnen SportStroom vervul ik met veel plezier de functie van Marketeer. Ik haal hier veel voldoening uit, vooral het beheren van de website en het design van nieuwsbrieven, reclameborden en folders zijn echt mijn passie. Ik heb een aantal jaar in Suriname gewoond en gewerkt en daar werkte ik als Online Marketeer voor Nederlandse bedrijven. Reizen om veel van de wereld te kunnen zien is 1 van mijn grootste hobby’s. Momenteel volleybal ik en volg ik danslessen. In het verleden was ik 4 avonden per week op de trampoline te vinden en ben ik Nederlands Kampioen synchroon springen geworden. Sporten vind ik belangrijk, vandaar dat ik graag mijn steentje bijdraag aan SportStroom zodat verenigingen kunnen besparen op energie en kunnen blijven voortbestaan. Bij SportStroom vullen we elkaar als collega’s goed aan en gooien we tussen de middag graag een sportief dartpijltje.

Roderik Wuite
Financieel bestuurder

Maak kennis met Roderik:

Binnen SportStroom richt ik mij op de financiële vraagstukken die er bij deelnemers van SportStroom zijn. Veel sportverenigingen willen verduurzamen en daar is vaak veel geld voor nodig. Ik adviseer de verenigingen over de verschillende financieringsmogelijkheden. Dit sluit goed aan op mijn langjarige werkervaring in de bancaire sector en binnen de accountancy. Op sportief gebied ben ik een liefhebber van zeilen, skiën en golfen.

Frank van Deth
Adviseur duurzaamheid

Maak kennis met Frank:

Ik ben adviseur duurzaamheid bij SportStroom, gespecialiseerd in advies over energiebesparing, LED-veldverlichting, zonnepanelen en relevante subsidies. De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende projecten geleid op gebied van innovatie en energiebesparing. Daarvoor heb ik 15 jaar gewerkt als beurshandelaar, analist en ontwikkelaar van financiële producten. Ik ben getrouwd met Ellen, wij zijn ouders van 4 kinderen: 3 studeren en 1 heeft een eigen bedrijf. Nu alle kinderen het huis uit zijn, wonen wij met 3 honden en 5 katten in onze boerderij in Noord-Holland. Ik reis door heel Nederland om sportverenigingen te bezoeken. Ellen is ontwikkelaar van culturele projecten, onder andere specialist herbestemming van industrieel erfgoed. Ik heb 30 jaar gehockeyd bij Bloemendaal en heb gespeeld bij cricketclub Bloemendaal. In mijn jeugdvakanties ging ik zeilen. Al mijn kinderen hebben gehockeyd bij WFHC Hoorn. Ik heb afwisselend de teams van al mijn kinderen gecoacht en ben 8 jaar lid geweest van de technische commissie. Tegenwoordig fiets ik samen met mijn vrouw, ik golf één keer per week in de zomer en in de vakanties tennis ik iedere dag.

Jantine Nicolai
Binnendienstmedewerker

Maak kennis met Jantine:

Ruim een jaar ben ik werkzaam bij SportStroom. Als binnendienstmedewerker voer ik allerlei soorten werkzaamheden uit zoals het beantwoorden van de mail, het maken van besparingsberekeningen maar ook het beantwoorden van de telefoon. Het geeft me voldoening om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het betaalbaar houden en verduurzamen van sportverenigingen. Voordat ik bij SportStroom aan de slag ging heb ik jaren bij de Rabobank gewerkt in diverse functies in de business to business markt. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de mountainbike en yoga mat te vinden en onderneem ik graag activiteiten met mijn zoon.