fbpx
Sluit ×

Ons Team

Ons Team

 

Karin
Financieel administratief medewerker

Maak kennis met Karin:

 

 

karin@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Sjoerd
Coach Verduurzaming

Maak kennis met Sjoerd:

Ik ben Sjoerd, woon in de Randstad en hou van handen uit de mouwen steken. Binnen SportStroom ben ik verduurzaamheid adviseur, ondersteun ik sportverenigingen bij het verduurzamen van het complex en de accommodatie en begeleid ik het NOC-NSF verduurzaamtraject. Naast werken bij SportStroom ben ik een fanatieke hockeycoach.

sjoerd@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Bas
Inkoper en Adviseur Zonnepanelen

Maak kennis met Bas:

Bij SportStroom ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van duurzame energie voor de deelnemers aan het SportStroom energiecollectief. Daarnaast bezoek ik verenigingen regelmatig om hen bij te staan in het realiseren van zonnepanelen en LED projecten.

Ik heb jarenlang hockey gespeeld en ook hockeycoach geweest. Na een rugblessure ben ik fanatiek wielrenner en mountainbiker geworden.

 bas@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Frank
Projectleider

Maak kennis met Frank:

Ik ben projectleider bij SportStroom, gespecialiseerd in advies over energiebesparing, LED-veldverlichting, zonnepanelen en relevante subsidies. De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende projecten geleid op gebied van innovatie en energiebesparing. Daarvoor heb ik 15 jaar gewerkt als beurshandelaar, analist en ontwikkelaar van financiële producten. Ik ben getrouwd met Ellen, wij zijn ouders van 4 kinderen: 3 studeren en 1 heeft een eigen bedrijf. Nu alle kinderen het huis uit zijn, wonen wij met 3 honden en 5 katten in onze boerderij in Noord-Holland. Ik reis door heel Nederland om sportverenigingen te bezoeken. Ellen is ontwikkelaar van culturele projecten, onder andere specialist herbestemming van industrieel erfgoed. Ik heb 30 jaar gehockeyd bij Bloemendaal en heb gespeeld bij cricketclub Bloemendaal. In mijn jeugdvakanties ging ik zeilen. Al mijn kinderen hebben gehockeyd bij WFHC Hoorn. Ik heb afwisselend de teams van al mijn kinderen gecoacht en ben 8 jaar lid geweest van de technische commissie. Tegenwoordig fiets ik samen met mijn vrouw, ik golf één keer per week in de zomer en in de vakanties tennis ik iedere dag.

frank@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Yoshka
Binnendienstmedewerker

Maak kennis met Yoshka:

 

 

yoshka@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Robert
Directeur

Maak kennis met Robert:

Als algemeen bestuurder ben ik eindverantwoordelijk voor de energieke prestaties van ons team. Elke dag proberen we onze dienstverlening met 2% te verbeteren. Ik ben veel onderweg, want ik onderhoud de contacten met sportbonden, koepelorganisaties en toeleveranciers. En uiteraard kom ik veel bij sportverenigingen over de vloer.
Al ruim 10 jaar loop ik rond in de wondere energiewereld. Ik vind het vooral leuk om structurele besparingen te realiseren, zowel in verbruik als in euro’s.
Ook geef ik graag lezingen en workshops over duurzaam gedragsverandering. Als vader van 3 stoere zoontjes sta ik vaak langs het sportveld en word ik ingezet als taxichauffeur.
Vroeger korfbalde ik, nu loop ik hard, ski ik en doe ik aan energie besparen. Ik heb ooit 1x aan een kaatswedstrijd deelgenomen, maar het grijpt me teveel aan daar over te praten…

robert@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Arjan
Servicemedewerker LED

Maak kennis met Arjan:

 

arjan@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Bert
Servicemonteur

Maak kennis met Bert:

 

 

bert@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Douwe
Teamleider Binnendienst

Maak kennis met Douwe:

Als teamleider binnendienst bij SportStroom coach en ondersteun ik sportend Nederland richting energieneutraal.

Op de binnendienst ben ik samen met mijn team het aanspreekpunt voor sportbestuurders. Ik ben gespecialiseerd in advies over besparing, tarieven, subsidies en de energiemarkt. Daarnaast kun je bij mij terecht voor het verkrijgen van offertes. In het weekend speel ik voetbal bij de lokale voetbalvereniging.

Wil je vrijblijvend kennismaken om te praten over wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen? Of ben je benieuwd of je nu al kunt besparen op de energienota?

douwe@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Arno
Technisch Operationeel Manager

Maak kennis met Arno:

 

 

arno@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Jildau
Binnendienstmedewerker

Maak kennis met Jildau:

 

 

jildau@sportstroom.nl | T: 0512 745 030

Hieke
Sales & Project Ondersteuner

Maak kennis met Hieke:

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij SportStroom. Het accent in mijn werkzaamheden bij SportStroom ligt op dit moment vooral bij het ondersteunen van de technisch operationeel manager en projectleider bij de uitvoering van LED en PV opdrachten. Daarnaast begeleid ik, samen met collega Yoshka, verenigingen bij het aanvragen van subsidie.

Als moeder van 3 jonge kinderen zit ik niet vaak stil. Zowel op school, als in de kerk, ik vind het leuk actief om iets te kunnen bijdragen. Vroeger heb ik geturnd en getennist, later ben ik gaan fitnessen. Nu wandel ik vooral en lees op z’n tijd een goed boek.

hieke@sportstroom.nl | T: 0512 745 030