fbpx
Sluit ×

Projecten gemeenten

Projecten voor gemeenten

SportStroom verduurzaamt sportaccommodaties in gemeenten. Ook gemeenten maken dankbaar gebruik van de expertise van SportStroom inzake het verduurzamen van sportaccommodaties. Hieronder vindt u een aantal projecten die SportStroom voor gemeenten heeft uitgevoerd. Dit onderwerp vereist specialistische kennis, die gemeenten veelal niet in eigen huis hebben. Laat u gerust inspireren en neem contact met ons op zodat we ook uw gemeente kunnen ondersteunen, er is veel mogelijk!

Geertruidenberg

SportStroom verzorgde bij alle clubs met een eigen accommodatie een energiescan. Tevens inventariseerden we van alle sportverenigingen binnen de gemeentegrenzen de huidige staat van de verlichting met het oog op de toekomstige installatie van LED-verlichting.

Capelle aan den IJssel

Deze gemeente heeft zelf een inventarisatie bij de verenigingen gemaakt inzake uit te voeren energiebesparende maatregelen. SportStroom werd gevraagd een aantal financiële scenario’s voor te stellen voor de benodigde investeringen

Haarlem

SportStroom is de uitvoerende partner in een compleet verduurzamingstraject voor de Haarlemse sportverenigingen. Van nulmeting middels een energiescan tot uitvoering van de maatregelen en het regelen van de financiering.

Koggenland

Alle sportverenigingen krijgen van de gemeente een energiescan aangeboden. Deze werd uitgevoerd door SportStroom met als doel het daadwerkelijk realiseren van energiebesparing. Inmiddels zijn de deelnemende verenigingen daadwerkelijk aan de slag met de installatie van energiebesparende maatregelen

OVER-gemeenten

Alle sportverenigingen binnen dit samenwerkingsverband van de gemeenten Oostzaan en Wormerland mochten een energiescan laten uitvoeren door SportStroom. Op individuele basis werden de verenigingen verder begeleid bij het aanvragen van subsidies en het maken van de juiste keuzes rondom investeringen.

Gemeente Harlingen

SportStroom organiseerde de aanbesteding van zonnepanelen op gemeentelijke sportaccommodaties. De zonnepanelen worden dit jaar daadwerkelijk geïnstalleerd.

Meer weten over projecten voor gemeenten?

We helpen ook uw gemeente graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Meer weten over projecten voor gemeenten?Contact opnemen