fbpx
Sluit ×

Steunloket Energie

Concrete hulp bij het aflopen van uw energiecontract

 De prijzen voor stroom en gas zijn al maandenlang historisch hoog. En iedereen merkt dit direct in de portemonnee: de energiekosten per maand verdubbelen minimaal, situaties waarbij het voorschot verdrievoudigd zien we dagelijks voorbij komen.

SportStroom krijgt meermalen per dag van verenigingen de vraag wat te doen nu het huidige energiecontract bijna afloopt?

De energieprijzen zijn torenhoog en die onzekerheid houdt voorlopig nog wel aan. Daar zijn de experts het wel over eens en de energiebeurzen laten het al zien. De komende jaren komen we niet meer terug op het niveau van bijvoorbeeld een jaar geleden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Uw energietarieven fors verlagen kunnen we niet, wel proberen we graag het maximale voordeel voor u te realiseren. Met andere woorden: de schade voor uw vereniging zoveel mogelijk te beperken.

We kunnen u helpen met maatwerk op de volgende punten:

  1. het analyseren van uw huidige energiecontract
  2. het aanbieden van een nieuw energiecontract als uw huidige contract afloopt
  3. het adviseren over de keuze tussen variabele en vaste tarieven
  4. het aanbieden van een collectieve meetdienstenovereenkomst als uw vereniging over een grootverbruik aansluiting beschikt

Energie besparen is noodzakelijker dan ooit! Gratis begeleiding

SportStroom is geaccrediteerd om uw vereniging gratis te begeleiden bij het nemen van verduurzamingsmaatregelen. Zodoende kunt u kosteloos gebruik maken van onze expertise op het gebied van isolatie, ventilatie, verwarming, verlichting, zonnepanelen etc.

Tot 1 juli zijn er gratis begeleidingstrajecten beschikbaar vanuit het ministerie van VWS. Aanmelden voor zo’n traject gaat eenvoudig via de online tool Sport NL Groen

Kunt u onze hulp gebruiken?

 Als ook uw vereniging onze hulp kan gebruiken, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee wat in uw specifieke situatie de beste aanpak is!