fbpx
Sluit ×

Laadpalen

Pluq by SportStroom – de gratis laadpaal

 Het aantal elektrische auto’s in ons land groeit razendsnel en daarmee de behoefte aan laadcapaciteit.

SportStroom maakt het mogelijk dat u als vereniging het opladen van elektrische auto’s faciliteert voor uw leden, bezoekers en omwonenden. En dat zonder een investering in een laadpaal te hoeven doen! Sterker nog: elke laadbeurt levert uw clubkas geld op, jaar in jaar uit!

Pluq by SportStroom – hoe werkt het?

Pluq by SportStroom werkt als volgt:

 1. Middels een technische schouw op locatie brengen we alle details in kaart
 2. SportStroom financiert en installeert de laadpaal en verzorgt het beheer en onderhoud.
 3. We sluiten de paal aan op uw meterkast
 4. De laadpaal registreert exact hoeveel elektra we van uw meter betrekken. De afgenomen kilowatturen elektra vergoeden wij 100%
 5. De laadpalen zijn universeel, dus elk type elektrische auto kan geladen worden. De laadkosten zijn lager dan laden langs de snelweg en vergelijkbaar met andere openbare laadpalen.
 6. SportStroom maakt een kleine marge op elke kilowattuur elektra die geladen wordt. Daarmee moet SportStroom de investering in de laadpaal terugverdienen. Dat risico ligt dus volledig bij SportStroom.
 7. Elke laadbeurt levert per kilowattuur elektra een kleine vergoeding voor uw vereniging op die jaarlijks aan u uitgekeerd wordt.
 8. Het onderhoud van en service aan de laadpaal ligt volledig bij SportStroom. Elke paal is voorzien van een telefonisch servicenummer
 9. Heeft u meer laadpalen nodig, dan plaatsen die volgens dezelfde constructie

Pluq by SportStroom: de voordelen voor uw vereniging

De voordelen zijn in 4G’s samen te vatten:

 1. Geen kosten: gunstige laadtarieven voor de gebruiker en geen investeringskosten voor de vereniging
 2. Groen: voor elke laadpaal die we plaatsen, plant Trees for All namens ons één boom in Nederland en één in Oeganda. Zo gaan we samen voor duurzaam
 3. Gemakkelijk: binnen vier weken is de laadpaal geplaatst en we kunnen snel uitbreiden naar meerdere laadpalen. Onderhoud en service in geval van storing wordt door SportStroom verzorgd.
 4. Goed: onze laders zijn van hoge kwaliteit, zodat probleemloos laden gegarandeerd is

Ook een laadpaal bij uw vereniging?

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of scan onderstaande QR code. Als u heeft besloten ook een laadpaal te willen, kan deze binnen 4 weken geplaatst worden.