fbpx
Sluit ×

KNLTB

Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond

KNLTB en SportStroom werken al jarenlang samen in het verduurzamen van tennisverenigingen. Sinds 2020 heeft dit een officieel tintje gekregen in het sluiten van een exclusieve samenwerking onder de noemer ‘samen sterk voor gezonde tennisverenigingen’.

In de tenniswereld is SportStroom al jarenlang actief. Ruim 400 tennisverenigingen nemen deel aan ons energiecollectief en bij meer dan 80 tennisverenigingen heeft SportStroom LED-sportveldverlichting geïnstalleerd.

De samenwerking tussen KNLTB en SportStroom betekent voor uw tennisvereniging dat:

  1. u mag rekenen op deskundig, professioneel en persoonlijk contact met de medewerkers van SportStroom
  2. u objectieve informatie krijgt over verduurzamingstechnieken als LED, PV, warmtevoorziening etc.
  3. u kunt deelnemen aan kennissessies over verduurzaming, LED-verlichting en zonnepanelen
  4. SportStroom tegen gereduceerd tarief u helpt bij het aanvragen van (landelijke) subsidieregelingen
  5. u door SportStroom begeleid kunt worden in een gratis begeleidingstraject
  6. u bij keuze voor LED-baanverlichting geïnstalleerd door SportStroom prijsvoordeel krijgt

Gratis begeleidingstraject

NOC*NSF heeft voor 2021 in totaal 250  extra gratis begeleidingstrajecten beschikbaar gesteld! Dus wilt u aan de slag met ventilatie, verwarming, LED, isolatie, zonnepanelen of kunt u ondersteuning gebruiken op het gebied van financiering en subsidies? Meldt u zich dan z.s.m. aan, want op = op! Aanmelden kan via hier.

BOSA

Tennisverenigingen kunnen gebruik maken van de regeling ‘Stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties’. SportStroom is volledig op de hoogte van de BOSA regeling en ondersteunt tennisverenigingen bij het verkrijgen van subsidiegelden.

SportStroom helpt u graag bij het aanvragen van deze subsidie. Op deze pagina kunt u meer lezen over (de voorwaarden van) de BOSA regeling.

TVL en TASO

De overheid steunt getroffen tennisverenigingen met verschillende regelingen. SportStroom ondersteunt u graag bij de aanvraag van de TVL of TASO voor uw tennisvereniging. Kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van de TVL? U kunt uw vereniging hier aanmelden.

Gezamenlijke webinars Atletiekunie, KNKV, KNHB en KNLTB

Deze vier bonden slaan de handen ineen om kennis te delen rondom het thema ‘duurzame sportaccommodatie’. In een drietal webinars wordt uitgebreid ingegaan op de (on)mogelijkheden. Sterk inhoudelijk en objectief wordt u door SportStroom bijgepraat. De data zijn:

26-11-2021 om 20.30: het begeleidingstraject NOC*NSF. Klik hier om dit webinar terug te kijken

13-01-2021 om 20.30: LED en zonnepanelen. Om dit webinar terug te kijken, kunt u een videolink opvragen door een mail te sturen naar robert@sportstroom.nl

20-01-2021 om 20.30: isolatie, verwarming en ventilatie. Om dit webinar terug te kijken, kunt u een videolink opvragen door een mail te sturen naar robert@sportstroom.nl

Hieronder ziet u een greep van tennisverenigingen die beschikken over SportStroom LED-sportbaanverlichting:

Weten wat deze samenwerking voor uw tennisvereniging kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op!

Contact
Weten wat deze samenwerking voor uw tennisvereniging kan betekenen?Contact