fbpx
Sluit ×

Meetdiensten

Meetdiensten

Voor zowel klein- als grootverbruikaansluitingen worden meetdienstkosten betaald. Bij kleinverbruik aansluitingen is dit een vastgesteld bedrag, dat via de energieleverancier aan de netbeheerder betaald wordt. Er is geen invloed op uit te oefenen.

Bij grootverbruik aansluitingen worden de kosten van de meetdiensten rechtstreeks in rekening gebracht bij u, zonder tussenkomst van de energieleverancier en netbeheerder. Hier is wél invloed op uit te oefenen.

Doordat de markt van meetdiensten een vrije markt geworden is, kan er op basis van onze collectieve afspraken flink bespaard worden op de huidige tarieven voor de meetdiensten.

Naast een mooie financiële besparing, wordt er tevens gedurende het gehele contract kosteloos toegang verstrekt tot het online portal van het meetbedrijf. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment inzicht krijgen in het verbruik.

Als uw stroomaansluiting > 3*80 A. is en/of uw gasaansluiting > G25, bent u een grootverbruiker. In dat geval mag u zelf een meetbedrijf contracteren!

Voor uw vereniging maken we graag een vergelijking op maat. Daarbij houden we uiteraard rekening met de looptijd van uw huidige contract voor de meetdiensten.

Vraag snel uw besparingsberekening aan!