fbpx
Sluit ×

Begeleidingstraject verduurzaming

Update 04-06-2021:

Goed nieuws: NOC*NSF heeft voor 2021 in totaal 250  extra gratis begeleidingstrajecten beschikbaar gesteld!

Dus wilt u aan de slag met ventilatie, verwarming, LED, isolatie, zonnepanelen of kunt u ondersteuning gebruiken op het gebied van financiering en subsidies? Meldt u zich dan z.s.m. aan, want op = op! Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Meer dan ooit is het noodzakelijk goed op de kosten te letten, met name op de vaste lasten. Een grote – maandelijks terugkerende – kostenpost is de energierekening: stroom en gas voor het verwarmen van uw accommodatie, het verwarmen van douchewater en het verlichten van de velden of banen.

Eén ding is zeker: energie wordt niet goedkoper. De stijging van met name de belastingen op energie zijn al bekend en exponentieel.

Hét antwoord op het terugdringen van de energiekosten is: aan de slag met het het verduurzamen van uw accommodatie!

Landelijke ondersteuningsregeling

Vanuit het ministerie van VWS is er subsidiegeld beschikbaar om sportverenigingen te helpen bij het verduurzamen van de accommodatie. De projectleiding ligt bij NOC*NSF en de uitvoering wordt o.a. gedaan door SportStroom. Bij het aanmelden en toekennen geldt op=op.

De doelstellingen zijn helder: 40% stroomreductie en 10% gasreductie op de gaskosten! Lees hier meer over de inhoud van het begeleidingstraject.

 

Contactformulier begeleidingstraject verduurzaming

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Wij gebruiken uw gegevens uit dit formulier om te reageren op uw vraag. Uw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en nooit verkocht aan derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over het de verduurzaming van uw accommodatie?

Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Meer weten over het de verduurzaming van uw accommodatie? Contact opnemen