fbpx
Sluit ×

Begeleidingstraject verduurzaming

Meldt u aan voor subsidie en gratis begeleiding!
De hoge energieprijzen roepen meer dan ooit op tot actie: aan de slag met energie besparen! En dat kan, ook in 2022 is er subsidie beschikbaar voor gratis professioneel maatwerkadvies voor uw vereniging.

Voor alle verenigingen en professionele sportaanbieders die willen verduurzamen, is sinds november 2021 de nieuwe tool Sport NL Groen in de lucht. Dit is een initiatief van NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Vereniging Sport en Gemeenten en het Platform Ondernemende Sportaanbieders.

SportStroom is als energiecoach aan dit platform verbonden. Via de tool kunt u gemakkelijk én gratis een beroep op onze expertise doen.

Inhoud van het advies
Gezamenlijk doen we een datacheck (kloppen de feiten?) en een vitaliteitscheck, waarna we aan de slag gaan met een investeringsplan voor uw vereniging. Uiteraard vallen het doorrekenen van businesscases, het beoordelen van offertes, het helpen bij financiering en het aanvragen van subsidies ook onder onze begeleiding.

Aanmelden?
Klik hier om u aan te melden voor de Sport NL Groen tool, zodat we snel aan de slag kunnen!

 

Accepteer YouTube-cookies om deze video af te spelen. Accepteer dat je toegang zult krijgen tot inhoud van YouTube, een service die wordt aangeboden door een externe derde partij.

Privacybeleid van YouTube

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.

 

 

Meer weten over het de verduurzaming van uw accommodatie?

Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Meer weten over het de verduurzaming van uw accommodatie? Contact opnemen