fbpx
Sluit ×

Gratis begeleidingstraject verduurzaming

Begeleidingstraject verduurzaming

Meldt u aan voor een gratis begeleidingstraject!

De hoge energieprijzen roepen meer dan ooit op tot actie: aan de slag met energie besparen! En dat kan, ook in 2024 is er subsidie beschikbaar voor gratis professioneel maatwerkadvies voor uw vereniging.

Voor alle verenigingen en professionele sportaanbieders die willen verduurzamen, is sinds november 2021 de nieuwe tool Sport NL Groen in de lucht. Dit is een initiatief van NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Vereniging Sport en Gemeenten en het Platform Ondernemende Sportaanbieders.

Het ministerie van VWS heeft een 5-tal coaches geaccrediteerd om op kosten van het ministerie sportverenigingen en professionele sportaanbieders te begeleiden in het verduurzamen van hun accommodatie. SportStroom is één van de energiecoaches, met een jarenlange ervaring en honderden praktijkverhalen.

U kunt zich aanmelden voor een gratis begeleidingstraject op de website van Sport NL Groen.

Inhoud van het advies

Gezamenlijk doen we een datacheck (kloppen de feiten?) en een vitaliteitscheck, waarna we aan de slag gaan met een investeringsplan voor uw vereniging. Uiteraard vallen het doorrekenen van businesscases, het beoordelen van offertes, het helpen bij financiering en het aanvragen van subsidies ook onder onze begeleiding.

Meer weten over het de verduurzaming van uw accommodatie?

Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Meer weten over het de verduurzaming van uw accommodatie? Contact opnemen