fbpx
Sluit ×

Ledenobligatie LED-sportveldverlichting of zonnepanelen

Ledenobligatie LED-sportveldverlichting of zonnepanelen

Duurzame maatregelen als LED-sportveldverlichting of zonnepanelen vergen veelal een forse investering. Gelukkig zijn er meerdere manieren om het geld voor duurzame investeringen bijeen te krijgen. Eén manier is het maken van een obligatieplan en ook hierin denkt SportStroom graag met u mee.

Obligatieplan LED-sportveldverlichting of zonnepanelen

Heeft uw vereniging al een lopende financiering? Dan kunt u die bestaande lening nu herfinancieren door middel van het uitgeven van obligaties aan de leden. Hierdoor kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd doordat er een lagere rente wordt gehanteerd. Zeker als u gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden van een periodieke gift.

Obligatieplan.nl

SportStroom beveelt graag Obligatieplan.nl aan als professionele partner voor het uitgeven van obligaties of onderhandse leningen. Zij bieden uw vereniging een professioneel platform waar informatie aan de leden wordt verstrekt en men direct online kan inschrijven. Bovendien wordt er live de tussenstand gecommuniceerd en ontvangt u een toolkit met diverse voorbeelddocumenten die benodigd zijn. Denk hierbij aan een concept obligatie- of leningsovereenkomst, leningvoorwaarden en alles wat nodig is om een fiscaal vriendelijke schenking van rente of aflossing te organiseren.

De volgende video geeft een duidelijke uitleg hoe dit werkt.

Accepteer YouTube-cookies om deze video af te spelen. Accepteer dat je toegang zult krijgen tot inhoud van YouTube, een service die wordt aangeboden door een externe derde partij.

Privacybeleid van YouTube

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.

 

Meer weten over ledenobligatie?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Contact opnemen
Meer weten over ledenobligatie? Contact opnemen