fbpx
Sluit ×

Bouwkundig advies

Bouwkundig advies

SportStroom ondersteunt u graag met haar bouwkundige kennis rondom sportaccommodaties. Hierbij maken we onderscheid tussen bestaande bouw en nieuwbouw.

Bestaande sportaccommodatie

U kunt een beroep op onze expertise doen op het gebied van gebouwgebonden installaties als verwarmingsinstallaties en verlichting. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over isolatieglas, en isolatie van muren, vloeren en daken.
Als u overweegt zonnepanelen te plaatsen, kunt u door ons een draagkrachtberekening van de dakconstructie laten maken.
Ook voor een meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) kunt u bij ons terecht.

Nieuwe sportaccommodatie

U kunt bij ons terecht voor duurzame bouwbegeleiding: begeleiding van uw nieuwbouw met oog voor energiezuinigheid, het zelf opwekken van energie en de laatste duurzame technieken. Uiteraard combineren we dit met onze kennis van financiering en subsidies. Dit is altijd maatwerk.

Lichtmeting veld- en baanverlichtingsinstallaties

Uw veld- of baanverlichting dient te voldoen aan de lichtnormen zoals gesteld door uw sportbond. Als u twijfelt of er voldoende licht op uw banen of velden is, of als er klachten zijn over de verlichting kunt u door SportStroom een lichtmeting laten uitvoeren. We brengen dan helder in kaart wat de lichtsterkte op uw velden of banen is en waar de voorgeschreven lichtnorm niet gehaald wordt.

Meer weten over bouwkundig advies?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Meer weten over bouwkundig advies?Contact opnemen