fbpx
Sluit ×

Lichtmeting

Lichtmeting

Per sport zijn de lichtnormen voor banen of velden verschillend. Deze eisen worden vastgesteld door de sportbonden en uw vereniging dient hieraan te voldoen.

Krijgt u klachten over de verlichting van uw banen of velden? Twijfelt u of u voldoet aan de door uw bond gestelde eisen? Dan kunt u SportStroom een objectieve lichtmeting laten uitvoeren. Daarbij brengen we uitgebreid in kaart hoeveel licht u hebt op elk gedeelte van uw baan of veld. In een helder rapport leggen we de bevindingen vast, zodat u een objectief verslag hebt. Aan de hand van de uitkomst kunt u dan bepalen of uw verlichting aan vervanging toe is of bijgesteld moet worden. We adviseren u hier graag bij.

Ook als u nieuwe verlichting hebt geplaatst, maar twijfelt over bijvoorbeeld de gelijkmatigheid van het licht of de lichtopbrengst, kunt u ons inschakelen voor een objectieve meting.

U kunt hier een overzicht vinden van de lichtnormen bij diverse sporten. Beoefent u een andere sport en wilt u meer informatie hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over onze lichtmeting?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Meer weten over onze lichtmeting?Contact opnemen