fbpx
Sluit ×

LED sporthalverlichting

LED sporthalverlichting, het moderne alternatief

SportStroom is leverancier en installateur van twee gerenommeerde merken LED sporthalverlichting: Philips en Veko Lightsystems International B.V. Met de LED-armaturen van deze merken kunnen we uw sporthal voorzien van energiezuinige LED sporthalverlichting die voldoet aan de eisen die uw sportbond aan de binnenverlichting stelt. Tennishallen, korfbalhallen, volleybalhallen of jeu de boules hallen’: we kunnen ze allemaal voorzien van hoogwaardige, energiezuinige verlichting.

   

De conventionele sporthalverlichting is vaak onder de maat. Verouderde lichtbronnen geven niet meer de gewenste lichtsterkte, zijn duur in onderhoud en verbruiken veel stroom.

LED sporthalverlichting is het moderne alternatief. Met duurzame, zeer energiezuinige lichtbronnen wordt de hoeveelheid licht perfect afgestemd op uw wensen en de eisen die uw sportbond stelt.

SportStroom helpt uw vereniging graag bij de realisatie van deze LED sporthalverlichting. U kunt bij ons terecht voor een heldere berekening waaruit blijkt of het voor u een zinvolle investering is. Ook nodigen we u graag uit bij een vereniging die al in een hal met LED-binnenverlichting sport om zelf het comfort te ervaren.

De voordelen van LED sporthalverlichting voor uw sporthal:

  • Energiezuinige verlichting
  • Langere levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Financiering van LED sporthalverlichting

Uiteraard kost LED sporthalverlichting geld. Het goede nieuws is dat u voor deze verlichting ook een beroep kunt doen op de BOSA-subsidie waarbij uw vereniging 20% van de investeringssom inclusief BTW kan terug krijgen. Voor investeringen op het vlak van duurzaamheid en toegankelijkheid geldt een extra subsidiepercentage van 15%, dus 35% subsidie in totaal. Voor het restbedrag helpt SportStroom u graag met een garantstelling door Stichting Waarborgfonds Sport of een gespreide betalingsregeling. Ook leasen behoort tot de mogelijkheden. Hier kunt meer lezen over financiering.

Meer weten over LED sporthalverlichting?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Meer weten over LED sporthalverlichting?Contact opnemen