fbpx
Sluit ×

Mastenkeuring

Laat uw masten keuren

Overweegt uw vereniging LED-sportveldverlichting aan te schaffen? Laat dan altijd de masten keuren! Zodoende weet u of uw masten sterk genoeg zijn het (extra?) gewicht van de LED-verlichting te dragen.

Naast het gewicht van de LED-armaturen, is ook het gewijzigde windopvangend oppervlak een belangrijke factor in de belasting van de mast. Een mastenkeuring is een zogenaamde niet-destructieve 3D-stabiliteitsmeting van de gehele mast. Dus van het mastgedeelte onder het maaiveld tot en met de bevestiging van het armatuur.

De mastenkeuring wordt door een onafhankelijk bedrijf wordt uitgevoerd, zonder enige baat bij goedkeuring of afkeuring van uw masten.

Als uw masten worden goedgekeurd, ontvangt u een waarborg op de stabiliteit van de mast en kunt u bij een eventuele schade een beroep doen op deze keuring.

Uiteraard kunnen we uw masten ook laten keuren als er nog conventionele verlichting inhangt, de zogenaamde gasontladingslampen.

Ravage na het afbreken van een lichtmast

Aansprakelijkheid

Als bestuur bent u aansprakelijk voor eventuele schade en/of ongevallen op uw vereniging. Doordat de mastenkeuring wordt uitgevoerd op basis van de specificaties van de nieuwe Led-armaturen, kunt u altijd aantonen dat u er alles aan hebt gedaan de veiligheid te borgen.

SportStroom helpt!

Ook voor uw vereniging organiseren we graag een mastenkeuring. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over mastenkeuring?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Meer weten over mastenkeuring?Contact opnemen