fbpx
Sluit ×

LED- voetbalveldverlichting

LED- voetbalveldverlichting, een schot in de roos

SportStroom, installeert en levert al jaren LED - voetbalveldverlichting voor verenigingen. Iedere voetbalvereniging is welkom bij ons: klein of groot, voor amateur of professioneel gebruik.

SportStroom is leverancier en installateur van twee gerenommeerde merken LED – sportveldverlichting: Philips en Lumosa. Met deze merken kunnen we altijd de voor uw voetbalvereniging meest geschikte LED- voetbalveldverlichting installeren.

Via het project Drenthe Sport Duurzaam werd bij SVN ’69 Nijeveen een energiescan uitgevoerd. 1 van de uitkomsten was dat de toepassing van LED- sportveldverlichting financieel zeer aantrekkelijk is.

‘De oude veldverlichting hebben we ruim twintig jaar geleden van VHK overgenomen. Dat waren enorme lichtmasten, waarvoor we speciale kranen moesten huren om ze hier overeind te krijgen. De lampen moesten ruim van tevoren aan en moesten afkoelen. Met de led verlichting hoeft dat allemaal niet meer. Ze kunnen zo aan en uit. Alle trainers zijn geautoriseerd om die verlichting te bedienen. Dat kan heel gemakkelijk via een app.’

De 5 voordelen van LED- voetbalveldverlichting:

  • Energiezuinig
  • Langere levensduur
  • Onbeperkt aan- en uitschakelen
  • Statische besparing: een LED-armatuur heeft een lager wattage
  • Dynamische besparing: besparing door flexibiliteit in gebruik

    

Financiering en subsidies

SportStroom ondersteunt u bij de financiering van uw energiebesparende maatregelen. We weten alles over beschikbare subsidies en vragen deze voor u aan. Als kopen voor uw voetbalvereniging niet haalbaar is, biedt SportStroom lease- en huurkoopvarianten. Uiteraard is dit maatwerk.

Bent u benieuwd op welke manier u de wedstrijd kunt winnen met LED- voetbalveldverlichting ? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

 

Inspiratie opdoen? Bekijk hier onze LED- voetbalveldverlichting projecten:

Graag geven we u een indruk van LED - voetbalveldverlichting projecten die SportStroom heeft opgeleverd bij voetbalverenigingen. Ervaar energiebesparing, hopelijk inspireren we u tot energiebesparing!

Bekijk hier onze projecten
Inspiratie opdoen? Bekijk hier onze LED- voetbalveldverlichting projecten:Bekijk hier onze projecten