Sluit ×

Financiering

Advies nodig over financiering of subsidies?

Energiebesparende maatregelen kosten geld. Sommige maatregelen vergen een kleine investering, andere maatregelen een forse. Er zijn veel manieren om energiebesparende maatregelen te financieren en wellicht zijn er ook interessante subsidies beschikbaar. Ook hierin denkt SportStroom graag met u mee.

Koop

Er zijn meerdere manieren om uw energiebesparende maatregelen te financieren. Wellicht kunt u de maatregelen uit eigen middelen betalen of kunt u geld lenen bij uw huisbankier. SportStroom helpt u graag. Zo werken we nauw samen met Stichting Waarborgfonds Sport dat garantstellingen afgeeft voor duurzame investeringen waardoor u gemakkelijker een bancaire lening verkrijgt. Ook hebben we goede banden met banken als Triodos, ABN AMRO en Rabobank.

Huur of lease

In opkomst is momenteel ook de mogelijkheid om – bijvoorbeeld – een nieuwe LED-veldverlichting te huren of te leasen. Daarbij wordt u afgerekend op verbruik, met andere woorden: u rekent alleen het aantal branduren af tegen een vooraf vastgestelde prijs. Het grote voordeel hiervan is dat u niet zelf hoeft te investeren, dat doen wij. Bovendien wordt u volledig ontzorgd op het gebied van garanties, onderhoud en storingen.

Subsidie

Duurzaamheid en energiebesparing is hot. En wat hot is, is vaak ook politiek hot. Dat vertaalt zich met regelmaat in interessante subsidieregelingen. Subsidies kunnen beschikbaar zijn op 3 niveaus: landelijk, provinciaal en lokaal.
We zoeken graag voor u uit welke subsidies van toepassing zijn voor uw vereniging en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Meer weten over financiering?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Menu