fbpx
Sluit ×

LED - tennisbaanverlichting

LED - tennisbaanverlichting

SportStroom, installeert en levert al jaren LED - tennisbaanverlichting voor tennisverenigingen. Iedere tennisvereniging is welkom bij ons: klein of groot, voor amateur of professioneel gebruik.

SportStroom is leverancier en installateur van twee gerenommeerde merken LED – sportveldverlichting: Philips en Lumosa. Met deze merken kunnen we altijd de voor uw tennisvereniging meest geschikte LED- tennisbaanverlichting installeren.

SportStroom voorzag bij LTV Raamsdonksveer 8 tennisbanen van LED- baanverlichting. De vereniging heeft een schitterend gerenoveerd paviljoen met een terras dat nu uitkijkt op 8 verlichte SmashCourt® banen.

Op 26-09-2018 hebben we de lichtinstallatie met een prachtig feestje – met lichtshow en al! – in gebruik genomen. We zijn trots op het eindresultaat en nodigen andere verenigingen graag uit om ons licht te bekijken en te ervaren!

De 5 voordelen van LED- tennisbaan verlichting:

  • Energiezuinig
  • Langere levensduur
  • Onbeperkt aan- en uitschakelen
  • Statische besparing: een LED-armatuur heeft een lager wattage
  • Dynamische besparing: besparing door flexibiliteit in gebruik

       

Financiering en subsidies

SportStroom ondersteunt u bij de financiering van uw energiebesparende maatregelen. We weten alles over beschikbare subsidies en vragen deze voor u aan. Als kopen voor uw tennisvereniging niet haalbaar is, biedt SportStroom lease- en huurkoopvarianten. Uiteraard is dit maatwerk.

Bent u benieuwd of LED- tennisbaanverlichting interessant is voor uw vereniging? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

 

Inspiratie opdoen? Bekijk hier onze projecten:

Graag geven we u een indruk van projecten die SportStroom heeft opgeleverd bij tennisverenigingen. Ervaar energiebesparing, hopelijk inspireren we u tot energiebesparing!

Bekijk hier onze projecten
Inspiratie opdoen? Bekijk hier onze projecten:Bekijk hier onze projecten