fbpx
Sluit ×

Zonnepanelen

Zonnepanelen voor uw sportvereniging of stichting

Na verlagen van het energieverbruik bij uw sportvereniging, is het opwekken van uw eigen stroom de volgende stap. Als de energiecoach van sportverenigingen ondersteunt SportStroom uw sportvereniging of stichting graag van advies tot levering en installatie van zonnepanelen.

De voordelen van zonnepanelen voor uw sportvereniging:

  1. Uw sportvereniging wekt – een deel van – de benodigde stroom zelf op en neemt daardoor minder af van de leverancier en ontloopt ook – een deel van – de energiebelastingen door salderen of SDE+ subsidie.
  2. Uw sportvereniging ontloopt toekomstige prijsstijgingen van energietarieven en energiebelastingen.
  3. Uw Duurzame ambities worden zichtbaar.
  4. U maakt energie zichtbaar. Dit leidt tot energiebesparing door gedragsverandering.

De toepasbaarheid van zonnepanelen is per vereniging verschillend en daarom is maatwerk vereist. Van groot belang is dat u een aantoonbaar veilige én gekeurde installatie aanschaft, zeker met het oog op de verzekering ervan. Alle SportStroom-zonnepaneleninstallaties voldoen aan Scope 12, steeds vaker een harde eis van verzekeraars dus verdiep u hier goed in. En daarmee zijn we uniek in de Nederlandse sportmarkt!

Accepteer YouTube-cookies om deze video af te spelen. Accepteer dat je toegang zult krijgen tot inhoud van YouTube, een service die wordt aangeboden door een externe derde partij.

Privacybeleid van YouTube

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.

Schouw 

SportStroom komt graag bij u op bezoek om met behulp van onze schouwapp uw dak in kaart te brengen. Daarbij letten we op belangrijke aspecten als de kwaliteit van de dakbedekking, de draagkracht van het dak, de ligging ten opzichte van de zon, de aanwezigheid van obstakels, de afstand tot de meterkast etc.

Met behulp van deze gegevens stellen we een offerte op maat voor u samen. Deze offerte wordt uitgebreid met u besproken met aandacht voor prijs, garanties en verzekering. Uiteraard maken we ook een berekening van de terugverdientijd. Desgewenst ondersteunen we u bij de aanvraag van eventuele subsidie. Wenst u meer informatie te ontvangen, neem dan gerust contact op met één van onze coaches.

 

Meer weten over zonnepanelen voor sportaccommodaties?

SportStroom ondersteunt u graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw sportvereniging of stichting.

Contact met SportStroom
Meer weten over zonnepanelen voor sportaccommodaties?Contact met SportStroom