fbpx
Sluit ×

Energiebesparingsadvies

Energiebesparingsadvies van SportStroom

Minimaal 15% van uw begroting gaat op aan energiekosten. Het is dus zeer wenselijk structureel uw energieverbruik te verlagen. Maar waar en hoe te beginnen? SportStroom helpt u graag. We bieden u een uitgekiend palet aan producten en diensten, waarmee we helder in kaart brengen waar energiebesparing gerealiseerd kan worden en tegen welke kosten. Bovendien helpen we u bij gedragsverandering van de gebruikers van uw accommodatie.

Energiescan

Onze energiescan is hét vertrekpunt voor energiebesparing. We brengen helder in kaart welke energiebesparende maatregelen voor uw vereniging zinvol zijn. Maar een energiescan levert nog veel meer op!

Lees verder

Energieneutrale vereniging

Sportaccommodaties verbruiken veel energie en de energierekening is daarmee een grote kostenpost. Reden te meer om uw vereniging energieneutraal te maken. SportStroom ondersteunt.

Lees verder

LED sportveldverlichting

LED sportveldverlichting is energiezuinige verlichting met gegarandeerde, constante lichtopbrengsten. Of vervanging van uw huidige lichtinstallatie door LED-verlichting zinvol is, brengen we graag voor u in kaart. Maatwerk is vereist.

Lees verder

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u een deel van uw benodigde stroom zelf op. SportStroom helpt u bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en de financiering van uw zonnecentrale.

Lees verder

Onderhoudsplanning

Met onze meerjaren onderhoudsplanning komt u niet snel voor verrassingen te staan. U weet ver vooruit wanneer er onderhoudskosten voor uw accommodatie zijn, dus u kunt tijdig begroten.

Lees verder

Begeleidingstraject verduurzaming

Per heden is er een landelijke ondersteuningsregeling voor sportverenigingen beschikbaar, zodat u kosteloos gebruik kunt maken van professionele ondersteuning bij het verduurzamen van uw sportaccommodatie.

Lees verder

Subsidies

Duurzaamheid en energiebesparing staat volop in de – politieke- belangstelling. Dit betekent dat er met enige regelmaat interessante subsidies beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er nog financiële regelingen bij provincies en gemeenten. SportStroom helpt u graag!

Lees verder

Bouwkundig advies

SportStroom is gespecialiseerd in bouwkundig advies aan sportverenigingen. Voor zowel bouwkundig advies als energiebesparingsadvies kunt u bij ons terecht. We maken onderscheid tussen bestaande bouw en nieuwbouw. SportStroom brengt alles voor u in kaart.

Lees verder

Financiering

Energiebesparende maatregelen kosten geld. Sommige maatregelen vergen een kleine investering, andere maatregelen een forse. Er zijn veel manieren om energiebesparende maatregelen te financieren. Ook hierin denkt SportStroom graag met u mee.

Lees verder

Meer weten over ons besparingsadvies?

We helpen ook uw vereniging graag. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Meer weten over ons besparingsadvies?Contact opnemen