fbpx
Sluit ×

AO Smith boilers

Veel warm water in korte tijd!

AO Smith is voor veel sportverenigingen een bekende naam: al sinds 1970 produceert AO Smith warmwaterboilers in de eigen fabriek in Veldhoven. Een oer-Hollandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwaterapparatuur.

Logo AO Smith

SportStroom werkt sinds kort met AO Smith samen met als gezamenlijke doel: elke Nederlandse sportverenigingen bedienen met een warmwatervoorziening op maat.

Iedere situatie is anders

Waar veel gedoucht wordt, wordt veel gas verstookt. Maar AO Smith heeft de duurzame opvolger van uw huidige installatie in huis! Maatwerk is vereist: de hoeveelheid warm water, de gewenste temperatuur en piekbelastingen moeten worden meegenomen in het advies voor het beste warmwatersysteem. Meestal kan door een combinatie van technieken een installatie worden samengesteld die duurzaam, betrouwbaar én financieel verantwoord is. Bijvoorbeeld een warmtepomp in combinatie met een gasgestookte of elektrische boiler om de piekbelasting op te vangen. Een dergelijk advies vergt veel rekenwerk en kennis over de technieken. A.O. Smith en SportStroom hebben samen al deze kennis in huis en kan u zodoende voorzien van het juiste advies voor uw situatie.

Een breed assortiment voor elke vereniging

We kunnen u van dienst zijn met een brede range producten: van direct gestookte HR-boilers tot elektrische boilers en warmtepompen/warmtepompboilers. Hybride systemen (gasgestookt gecombineerd met warmtepomp) of zonnesystemen (boilervaten voorzien van zonneboiler met geïntegreerde warmtewisselaar) of combinaties met ruimteverwarming – het is allemaal mogelijk. We adviseren u graag over de juiste techniek voor uw vereniging.

Installatieruimte met een AO Smith boiler

We komen graag bij u langs!

Weten welke oplossing voor u de beste is? We komen graag bij u langs en delen onze kennis van warmwatervoorzieningen. Neem gerust contact met ons op – we denken graag met u mee!

Meer weten over het duurzaam aanmaken van warm water?

Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Meer weten over het duurzaam aanmaken van warm water?Contact opnemen